2010. június 23., szerda

Gyors hétvége sokmindennel

Pénteken beiratkoztunk (pontosabban Z beiratkozott) könyvtárba. Ez azért fontos, mert aki ismer, tudja rólam, hogy „falom” a könyveket, és tényleg igaz, hogy nekem kár könyvet vennem, mert a legvastagabb könyvet is (ha érdekel), akkor 1 héten belül elolvasom, ilyenkor minden szabad másodpercet kihasználok olvasásra. Gyorsan ki is vettünk nekem 3 könyvet (E. Adler: Párizsi randevú, Stephanie Calman: Egy rossz anya vallomásai – ezen már túl vagyok, Thomas Harris: Fekete vasárnap), ill. Znek is Dean R. Koontztól az Idegen emlékek-et.

Szombaton délelőtt motoroztunk (pontosabban mi kísértük a Rolit), és egy hirtelen manőver következtében R hanyatt esett a betonon… szerencsére nem történt semmi baj az ijedtségen kívül. Délután usziban voltunk, kiscsoportos foglalkozás keretében ketten voltak a törpik.

Vasárnap Anyuéknál voltunk, ill. miután Roli elaludt délután mi Zolival átmentünk Gabi barátnőmékhez babanézőbe :) Dávid most 6 hetes, nagyon kis aranyos. Annyira fura volt egy ilyen picit megfogni, pedig R is mostanában volt ekkora. Előtte még elmentünk tescozni is, vettünk Rolinak egy tök jó kapucnis felsőt, amihez tartozik egy kapucnis mellény is, ill még egy pólót neki, egy nyári nadrágot nekem, és Gabiéknak is csokit, a picurinak pedig babacuccokat.

Közben Tesómék is befutottak, és hozták magukkal Roli szülinapi ajándékát. Azért tették ezt, mivel Norbi (aki szombaton hazajött Marokkóból) jövő hétfőn megy Németországba 7 hétre, és Enikő(barátnője) is megy szintén Németo-ba, csak más városba, 9 hétre dolgozni. Az ajándékot nagyon eltalálták, kukásautót vettek amihez tartozik 3 kuka és 2 fős „személyzet” is. Azóta a kukanéni és kukabácsi minden fürdésnél és minden alvásnál aktív résztvevők :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése