2010. július 16., péntek

Azoknak, akik szeretik a szépet


Ma délelőtt a játszótéren az aktív „törzstagok” voltak lent 4 anyuka 5 gyerkőccel, konkrétan mi vagyunk azok, akiknek teljesen mindegy, hogy esik, vagy fúj, hogy 30 fok van árnyékban, minden hétköznap délelőtt „bandázunk”. A gyerekek egykorúak, a legidősebb márciusban múlt 2, a legfiatalabb pedig szeptemberben lesz 2 éves. Mivel a gyerekek (általában) jól kijönnek egymással, és (majdnem egy helyen is játszanak), így mi anyukák is tudunk beszélgetni az élet dolgairól, és hogy ki mit csinál, amikor nem a gyerkőc körül pörög.

Így derült ki (számomra csak ma), hogy az egyik anyuka nagyon szép ékszereket készít drótból és gyöngyökből. Mindenkinek, aki szereti az egyedi, igényes és tényleg sk. készült ékszereket ajánlom Vera munkáit, akár ajándékba, vagy akár csak úgy, önmaga örömére.

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy megemlítettél a blogodban!
    Holnap találka a nagy kavicsos, homokos szoliban?

    VálaszTörlés
  2. HU nagyon szepek ezek az ekszerek, majd megmutatom anyukamnak a blogot, kb. fel eve ö is szenvedelyesen kesziti a szebbnel szebb nyaklancokat, ekszereket, biztos fog neki is tetszeni!
    Azert olyan jo, hogy ennyi egy koru gyerek van feletek, en Bernben meg egy normalis jatszoteret sem talaltam eddig....
    Szep hetet Nektek es jo szolizast :)))

    VálaszTörlés
  3. Vera, bocsi, de ma a "hajós" játszin voltunk. Tudod, kell a változatosság, és ott még akadt némi árnyék is!!! De holnap ott leszünk :) Igazán nincs mit köszönnöd, nagyon szép dolgokat készítesz, és ami szép, és jó azt terjeszteni "kell".

    Khase, örülök, hogy Neked is tetszenek az ékszerek :)Most bepótolhatjátok a játszóterezést a balatoni játszókon :) Szép hetet Nektek az Anyapanzióban :)

    VálaszTörlés