2010. augusztus 19., csütörtök

Mormota és egyéb történések

A nagy délutáni nemalvásoknak meglett a gyümölcse, Roli az este 9kor már aludt, és reggel 8kor alig tudtam felébreszteni, kétszer 2-3 percig simiztem, ébresztgettem, de semmi, átfordult csak a másik oldalára, de aztán mégis felébredt. A bölcsibe 9kor sikerült elindulnunk, de ma nem alszik ott, elhozom ebéd után, mert egy picit túl sok(k), hogy délután 4-5től csak küzd magával, annyira fáradt.Remélem, hogy itthon fog aludni rendesen, főleg hogy este el szeretnénk menni a helyi tüzijátékra (igen, itt nálunk a kerületben 19én van, nem 20án).

Holnap Anyuékhoz megyünk, megpróbálunk időben elindulni, hogy ne megint (mint mindig) ebédre érjünk oda, és hogy R ne aludjon el odafelé az autóban, még jó hogy Dunakeszi hétvégén 25 perc, és neki valahogy mindig sikerül félúton bealudnia :)

Szombaton Dobogókőre megyünk egy kicsit kirándulni.

Mi van még ami nem bölcsi, és fontos?!

Jövő csütörtökön megyek egy állásinterjúra, amit baromira szeretnék, hogy sikerüljön, mert tőlünk 5 percre van gyalog, nem egy multi, de nem is családi vállalkozás, szóval ha van ilyen, akkor méretileg "ideális". A munkakör 90%-ban megegyezik a jelenlegi munkahelyemen végzett munkámmal, támogatni kell az üzletkötők sikeres munkáját :) és elviselni a rigolyáikat :) ebben van már 5 év gyakorlatom...

Jövő szombaton esküvőre megyünk tokkal vonóval (azaz szertartásostul, lagzistul).

Addig még terveim között szerepel, hogy a jelenlegi munkáltatómmal leharcoljam a fennálló nézeteltéréseinket, elmenjek fodrászhoz, és beszerezzek 1-2 használható (nem szaladgálós) felsőt :)

Majd beszámolok, hogy haladok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése