2010. szeptember 14., kedd

31

Reggel ágyba kapom a gőzölgő capuccinom, egy fincsi kakaós csigával. A tálcán van még egy szép napraforgó és egy üdvözlőkártya. Az ágy mellett felsorakoznak a pasijaim, Roli elmondja, hogy Boldog Szülinapot Anya, kapok egy hatalmas cuppanós puszit, Apa pedig átad egy kicsi borítékot benne egy szállodai foglalás valamelyik Balaton parti városkába (mondjuk Keszthely) erre a hétvégére.

Mindenki örül, nincs hiszti, nincs rohanás, én pedig sütkérezek egy kicsit a mai napon a magam fényében :)

Délelőtt sétálunk egy nagyot közösen az őszi napsütésben a Duna parton, vagy Szentendrén, ebéd után pedig közösen alszunk egy nagyot, este Z-vel elmegyünk színházba.

Pénteken pedig a barátokkal elmegyünk táncolni egy olyan helyre, ahol az átlag életkor alulról üti a 28-at, nincs vágható füst, a zene olyan, amire táncolni lehet, és nem kell üvöltenem ahhoz, hogy a tőlem 2 mm-re ülő/álló vki meghallja, amit mondok. Szombaton délelőtt pedig irány a Balcsi….

ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!

A mai valós pedig:

hajnal 1/2 5-kor átmegyek Rolihoz, aki még mindig taknyi és a köhögéstől nem tud aludni (így mi sem), próbálom valahogy elviselhetőbbé tenni a „küzdését”, majd 20 perc után visszatámolygok a helyemre, ahol ¼ 8kor arra kelek, hogy iszonyat fáj a fejem. Mivel R az elmúlt 1,5 hét alatt semmit nem javult így elhatározom, hogy elviszem a gyerekorvoshoz. Ebben Z is megerősít, így 10-kor már a váróteremben toporgunk, ¾ 11 előtt egy kicsivel már kezemben az igazolással, hogy hétfőtől mehet majd bölcsibe, ill. a „diagnózissal”, hogy felső légúti megbetegedése van a gyereknek távozunk az egészségügyi intézményből. Antibiotikumot nem kell szednie, szívjuk az orrát, orrcsepp, sóoldat… ennyi

Közben kapom a barátoktól a szülinapi sms-eket (melyeket ezúton is még egyszer köszi), hogy hepi börthdéj, és boldogságot…stb

A fejem még mindig fáj…. hazaérvén nekiállok/nekiállnék "ünnepi" krumplifőzeléket csinálni, de R-nek sürgős hisztizhetnékje támad, amiből 1, azaz egy órás szenvedés lett, a krumpli közben kifutott, a főzőlap csupa kosz, és ragacs, a rántás leégett, a liszt elfogyott… így az ünnepi menü megy a komposztba….R kapott üvegeset, én meg majd eszek valamit, de most kávézom.

Délután 1kor R kidőlt, így most béke van, csend és nyugalom, de Happy Birthday helyett a Relax, take it easy szól a háttérben


4 megjegyzés:

  1. Itt is kivanok Neked minden szepet es jot a szülinapodon, meg akkor is, ha ez a nap nem egeszen ugy sült el, ahogy szeretted volna!!! Rolinak jobbulast, remelem, most mar hamar kilabal belöle!!!!
    Ezt a szamot en is nagyon szeretem :)
    Vigyazzatok Magatokra, es azert remelem, bepotoljatok az ünneplest!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást mindkettőtöknek! És persze nagyon boldog szülinapot! Kívánom, hogy estére helyreálljon a rend és tudjál kicsit pihenni, kikapcsolódni!

    VálaszTörlés
  3. Kicsit késve, de rájöttem, hogy ez tegnapi bejegyzés...szóval akkor a mai napra kívánok sok pihenést!

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom, hogy nálatok is ilyen betegséggel körüllengett hangulatban telt a szülinapod!
    Azért sok-sok boldog, szép napot kívánok neked, s azt hogy megtaláld a (munka)helyed!

    VálaszTörlés