2010. szeptember 10., péntek

Kicsit szomorkás a hangulatom

Ez a hét nem hozott semmilyen pozitív változást az életembe.

Az időjárás őszies, utálom, hogy nincs nap eső nélkül, utálom a szürkeséget, a trutyit.

Roli a héten nem volt bölcsiben, mert vasárnap délutánra megfázott, vagy elkapta tőlem a náthát. Inkább itthon „tartottuk”, minthogy ott még durvábban belecsússzon a takonykórba. Ismét megerősödött bennem a tudat, hogy jobb neki a bölcsiben, mint itthon, mert ez a nyűglődés nem jó egyikünknek sem. Kevés vagyok az ő energiáit lekötni, itthon nem játszik el a játékaival, nem köti le semmi hosszabb távon ( kb 3 percig érdekes vmi), azért hogy lemenjünk a levegőre, motorozni, játszótérre min. fél órát kell könyörögni, de felöltözni nem akar. Minden napra jut valami hisztizni valója, de ezt már teljesen jól kezeljük Z-vel. Már nem húzom fel magam rajta, gondolom, azaz bízom benne, hogy egyszer majd kinövi ;)

Munkafronton sincs semmi pozitív, beszéltem ma a kerületi fiókvezetővel, aki közölte, hogy jelenleg nincs üres pozíciója, de azért jövő héten üljünk le beszélni….és meglátjuk… de kérdem én MIT??? Most vagy van hely v. nincs!?

Ma délután megyünk könyvtárba, majd kikölcsönzök valami vidám regényt.

Vasárnap pedig végre találkozunk Tesómmal, aki 3 hónap elteltével tegnap maga mögött hagyta Németországot és éjjel landolt Ferihegyen :) Remélem, addigra a nap is kisüt!!!

1 megjegyzés:

  1. Sajnalom, h nem volt jo hetetek, de legalabb meggyogyultatok! Hat tenyleg igy van Marcelnel is, hogy itthon nagyon nehez vele neha, hiszihegyek, föleg öltözködesnel, volt olyan, hogy masfel orat (!!!!!) tartott, mig sikerült elindulnunk, de az a jo, hogy ha mar kint vagyunk, akkor semmi baja nincs, mindent figyel, minden erdekli, akkor nincs ideje hisztizni :)

    Tenyleg jo, hogy Rolit be tudtad iratni bölcsibe, nekünk egyelöre maradnak a jatszohazak, jatszoterek es jatekboltok...

    Azert sezp 7veget Nektek es tovabbra is drukk a munkakereseshez!!!!!

    VálaszTörlés