2011. április 18., hétfő

Miről is írjak?

Többen jelezték, hogy olvasnának, de nincs mit… hát igen, nem magyarázom, mert a nincs időm elég elcsépelt, mégha így is van, és itt a jó idő, ami azt is jelenti, hogyha 7vége, akkor folyamatosan kint vagyunk, és megyünk (nem mintha télen más lenne a helyzet). Február óta nagyon sok minden történt a kis életünkben és a környezetünkben is.

Éljük a dolgos, húúúúderohanós hétköznapokat, a kevésbé rohanós hétvégéket, tervezzük a nyarat, lassan beiratkozás van az oviba, ami számomra még elég hihetetlen, szeptemberben nagynéni leszek (talán pont a szülinapomon :)), „kisírtam” magamnak egy júliusi bécsi Bon Jovi koncert jegyet, közben próbálom/próbáljuk egymásban és a barátainkban tartani a lelket, mert sajnos mindig van valami, ami miatt valakinek szüksége van némi baráti segítségre, és lélekápolásra…ami persze egyáltalán nem gond, csak sokkal jobb lenne, ha nem lennének problémák…

Miről írjak először? Nem is tudom…

talán arról, hogy Roli milyen ügyes, okos, értelmes kisnagyfiú? Hogy milyen szövege van? Hogy a számokon kívül van már pár betű is, amit megismer, hogy minden érdekli, hogy nincs mellette megállás, hogy csak akkor nem beszél, ha alszik, hogy még mindig nem szobatiszta, de már haladunk a jó irányba? Hogy amilyen nehezen indult a bölcsibe beszokás, most annyira jól érzi magát, és vasárnap is menni akar? Hogy unom már az állandó takonykórt, amivel kb november közepe óta küzdünk?

vagy arról, hogy milyen nehéz és szinte lehetetlen segítség nélkül összeegyeztetni az anya és a dolgozó nő életét, főleg úgy, hogy teljes munkaidős az állás a város másik oldalán (pesterzsébet – újpest városkapu)? Hogy milyen érzés egy átnemaludt éjszaka után bemenni reggel dolgozni és este 6kor úgy hazaesni, hogy azt sem tudod fiú vagy e vagy lány? Hogy a napi 3 kávé már meg sem kottyan?

vagy arról, hogy volt Zvel 3 nagyon durva hónapunk, amikor próbáltuk a külvilág elől elrejteni, hogy lehet a házasságunk végleg megromlott, és igenis, ha fontosak vagyunk egymásnak, akkor dolgozni kell a kapcsolatunkon, és megpróbálni újra felépíteni azt, és nem belesüllyedni a napi rutinba és megszokásba.

vagy arról, hogy újra járunk bulizni, és moziba ?

vagy arról, hogy amint beköszöntött a tavasz vettem magamnak egy 10 alkalmas aerobic/kondi bérletet, amit 3 hónap alatt le kell járni, és új frizurát csináltattam magamnak melírcsíkokkal? Hogy felújítottam a teljes tavaszi ruhatáram? Hogy most úgy érzem, igen JÓL VAGYOK? !

vagy arról, hogy most éppen Zalakaroson pihenünk csütörtökig? A nagyik (merthogy ők is itt vannak mindketten) a jakuzziban áztatják magukat, a fiúk alszanak, nekem pedig George Michael énekli a fülembe a Father Figure-t az erkélyen, kb 20 fok van, és süt a nap?

Szóval írnom lenne miről láthatjátok, nem unatkozunk. Csak tényleg a napi 24 óra nagyon kevés ahhoz, hogy minden beleférjen, amit szeretnék/szeretnénk.

És ígérem, hogy teszek fel képeket is... majd... nemsokára ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése