2010. április 2., péntek

2005.04.02, avagy az első 5 év fontos eseményei

" A sikeres házassághoz nem csak az kell, hogy megtaláld a megfelelő társat, az is szükséges, hogy te is megfelelő társ legyél "

Azt hogy a mi házasságunk mennyire sikeres, majd az idő eldönti, de az biztos, hogy ma 5 éve tart. Emlékszem, aznap szépen sütött a nap, és bíztam benne, hogy ez csak jót jelenthet.


Mi is történt velünk az elmúlt 5 évben? Azt hiszem a legfontosabb, hogy felnőttünk (persze, vannak olyanok, akik szerint ez enyhe túlzás). Kialakítottuk a saját kis életünket, ami úgy néz ki, működik.
Beköltöztünk életünk első lakásába, amit a magunk ízlése szerint rendezgetünk, kihasználva minden apró négyzet centit :) Jártunk sokfelé a világban, igaz "csak" Európában, mindketten szeretünk utazni, és mint tudjuk, utazni élvezet. Amíg ketten voltunk sokat jártunk moziba, színházba, mindig voltunk valahol, mindig csináltunk valamit. Mikor kiderült, hogy babát várunk, minden vizsgálatot közösen csináltunk végig, és együtt örültünk Zigi (mivel nem tudtuk, mi legyen a neve, így így neveztük) minden apró jelzésének. A szülés is apás volt, és a mai napig azt mondom, hogy a legnagyobb segítséget azokban az órákban Zolitól kaptam. 2008. július 10-én 23:12-kor megszületett Roli, aki mára már kész kis pasi :) Nem állítom, hogy könnyű volt az elmúlt 20 és fél hónap, de biztos lehetett volna nehezebb is. Kezdő szülőként mindent megtanulni, leküzdeni a félelmeinket, a szorongásainkat, és közben megmaradni egymásnak mint Nő és Férfi. Jelenleg a mindennapjainkat Roli tölti ki, nekem (még) 0-24-ben, Zolinak pedig munka után. Kihasználunk minden pillanatot, hiszen olyan gyorsan elrepül az idő, és nemsokára ő is felnő.


Mindeközben megismertünk sok-sok új embert, köztük 1-2 igaz barátot!!!


A második 5éves terv? A kistesó, és egy új házikó... remélem minden akadály nélkül összejön mindkettő, és persze MI KETTEN EGYMÁSNAK MÉG SOKSZOR 5 ÉVIG


Végül íme a fotó a bejegyzés igazolására:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése