2010. április 6., kedd

Húsvéti maraton

Idén nálunk a húsvét pénteken kezdődött, és hétfő este ért véget. Lassan hozzászokom a gondolathoz, hogy mióta Roli megvan, valahogy minden fontos ünnep (születésnap, karácsony) ünnepség sorozat lesz :).

A nyuszi maraton péntek délután Borzi mamánál (Zoli anyukája) kezdődött. Ettünk, ittunk, Roli begyűjtötte az ajándékokat, Dédizett egy kicsit, felforgatta a lakást és este hazajöttünk.
Szombaton délelőtt nyűglődés volt, mert éjjel valamiért nem sikerült aludnunk (tippjeink: Roli hasfájás, hideg/meleg front, holdállás... stb). A déli alvást követően mentünk Anyukámékhoz, ahol addigra már szintén járt a nyuszi, így tőlük sem jöttünk el üres kézzel, illetve eljött hozzánk Anyu aludni.

Vasárnap reggelre hozzánk is megérkezett nyúl koma, volt nagy vigyor Roli arcán, amikor meglátta az ajándékot :)
Délelőtt a csomagolás, és összekészülődés után elindultunk négyesben Ozorára.
Szerencsére, ekkor még jó idő volt, így a nagy családi ebéd, és a délutáni szieszta után elmentünk egyet sétálni, Ozorádóba:

Mivel du 5-ig van nyitva, és mi 5 után 10 perccel értünk oda, bemehettünk ugyan, de teljesen körbejárni nem tudtuk, mert a tulaj indult haza. Majd legközelebb hamarabb megyünk, és akkor körbe sétáljuk a területet.
Estére ideért nyúlbarátunk is... csokikkal, nyuszival, tojással...
Utána mindannyian fáradtan dőltünk be az ágyba, és hétfőn újult erővel vágtunk bele az utolsó felvonásba. Délelőtt elmentünk misére, ahol megemlékeztünk Nagymamámról (aki tavaly ment el közülünk), kaptunk áldást is húsvét alkalmából (aki ismer, tudja rólam, hogy nem vagyok vallásos, így erre biztos most többen felhúzták a szemöldöküket). Utána még a temetőbe is el szerettünk volna menni, de mivel hajnal óta szakadt az eső, így nem mentünk. Ezután volt hatalmas ebéd, ivászat, süti hegyek, és világmegváltó beszélgetés. Közben lefektettem Rolit, aki levesből ipari mennyiséget evett 3 nap alatt. Amikor felébredt, hazaindultunk, így az idei nyuszi maraton tegnap este fél 7-kor ért véget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése