2010. augusztus 10., kedd

Bölcsi 1. nap - élesben

és igen, sikerült…

ma már aktív státuszban voltunk a bölcsiben, mert reggel első dolgunk volt, hogy befizettük erre a hónapra az 5.550,-ot.
Azért azt érdemes megemlíteni, hogy amikor bementünk , hogy ma kezdjük a beszoktatást, és jöttünk befizetni, akkor a titkárnő visszakérdezett, hogy akkor Te vagy a K. Roland?
Szóval akkor erről már mindenki tud????
Közben belibbent a vezetőnő is, hogy Húú, de sajnálja a tegnapi napot, meg a kellemetlenséget, blabla-blabla…
Megérkezett a gazdaságis nő is, szintén a Te vagy a K. Roland felkiáltással.

Befizetés megtörtént, így már legálisan csatlakozhattunk a csoporthoz. A gyerkőcök pont akkor mentek ki az udvarra, R le is csapott valami kerekes, beülős szerkezetre, és azzal követte a többieket. Viszont az udvaron eltört a mécses, na nem nálunk, hanem 2 csoporttársánál, majd még 2 kislány becsatlakozott a sírós kórusba, és nem igazán akarták abbahagyni, végül kb 10 perc elteltével, ahogy lekerült a homokozóról az azt fedő lepel, helyreállt a világbéke :)

Közben hoztak ki a törpiknek limonádét, mindannyian ügyesen ittak pohárból (ami nekem annyira nem tetszett, hogy ez nem műanyag pohár volt, hanem üveg, de R ügyesen megitta amit kapott), majd fél 11kor ismét volt inni osztás, akkor mindannyian kiültek a padra a homokozó mellé, mint a verebek, és választhattak tea és limonádé közt. R kapásból 2 pohárnyi limot megivott :)

¾ 11kor eljöttünk, nagyon nem is akart ottmaradni, de azért arra a kérdésre, hogy holnap is jön e, igen volt a válasz .

Egyébként a gyerekek aranyosak voltak, most 2 csoport össze van vonva, így R-rel együtt 11en voltak, az ivararány 8:3 a lányok javára, de ez változni fog szeptembertől, amikor a "nagyok" elmennek oviba, és az újak is elkezdenek beszokni.

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy ilyen jol sikerült az elsö eles nap a bölcsiben :)
    A fiu-lany arany szerintem nem nagyon fog megvaltozni, ahogy neztem, mostanaban sokkal több lany van mindenhol, mint fiu, de legalabb majd könnyebb dolguk lesz, ha baratnöt kell valasztani maguknak :)))

    VálaszTörlés