2010. november 19., péntek

Vissza a mókuskerékbe

Tadam, közérdekű bejelentés következik: december 1-jével visszatérek a munka frontjára. Így valószínűleg ritkulnak majd a bejegyzéseim, de leteszem a nagyesküt, hogy minden fontos eseményről, történésről beszámolok … lehet, hogy némi elcsúszás lesz térben és időben, de a lényeg, hogy nem szabadultok Kedves Olvasók :)

Hogy hova megyek dolgozni? Vissza az eddigi munkahelyemre, ahol felszabadult egy pozíció, így kaptam egy lehetőséget, amivel úgy gondolom, hülyeség lenne nem élni.

Egyenlőre még nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogjuk élni a dolgos mindennapokat, mivel a munkaidőm 8:30-17 óráig tart, pénteken pedig 14:30-ig, de majd csak belejövünk. Roli így bölcsiben is többet lesz, reggel ¼ 8tól du ½ 5ig, pénteken pedig fél 4ig. De nagyon remélem, hogy nem fogja különösebben megviselni a változás.

Bízom benne, hogy mind3an a lehető legsimábban fogjuk venni az előttünk lévő akadályokat, mindenesetre a lelkemnek már nagyon kellett a pozitív változás, a gödör alját majdnem sikerült elérnem...

2 megjegyzés:

  1. Hu Kame, szuper, hogy vegül is visszavettek a regi munkahelyedre, akkor azert megis megerte beszelni velük! Biztos nehez lesz az atallas, de az a jo, hogy Roli mar megszokta a bölcsit!
    Ha lenne ra lehetösegem, en is mennek dolgozni, ha nem is teljes allasban, de felben mindenkepp.. hianyzik egy kicsit a felnött tarsasag, a produktiv munka..
    Szep 7veget Nektek, sok puszi!

    VálaszTörlés
  2. Szia Kame! No, hogy telt az első munkanapod? Régen írtál már, remélem jól vagytok! Puszi

    VálaszTörlés