2011. január 24., hétfő

Elevenpark

Mi is történt a múlt héten? Kedden már mentem dolgozni, Roli pedig nem ment bölcsibe, mert az éjszaka elég rosszul aludt, kiabált, hogy fél, a hasát is fájlalta, így magunk közé vettük, és kedden otthon maradt. Szerdán reggel mentünk mindannyian a dolgunkra, csütörtökön fél 1kor hívtak a bölcsiből, hogy R lázas, de alszik, ha tudunk mennyünk érte korábban (fél 3-3 körül), konkrétan nincs semmi látható baja, csak nyűgös, jah és természetesen pénteken ne vigyük be, és hétfőn is csak orvosi igazolással.

Mondanom sem kell itthon már nem volt semmi baja, valszeg az utolsó fogai jönnek, mert nagyon tömi a kezét a szájába, fosti, a popsija nagyon piros, mindegy, péntek du megmutattuk dokinak, aki mondta, hogy csak egy sima megfázás, mehet közösségbe, vasárnapra atomtakony lett a gyerekből, de a közérzetével nem volt gond, így ma reggel már ment bölcsibe.

Szombaton délután játszóházaztunk, itt. Még nem voltunk ilyen helyen, de nagyon élvezte Roli. Du későn aludt el (3kor), és megbeszéltük, hogy ha jól viselkedik, akkor elmegyünk. Legalább elfárad, és időben elalszik este :)

6-ra mentünk (ilyenkor már olcsóbb 1200/gyerek, 600,-/felnőtt) 8ig pörgött Roli, mint a motolla, nagyon tetszett neki (és nekünk is). Volt dodzsem, sok csúszda, labdák, ugráló vár, kisautó… minden, ami egy gyereknek kell ahhoz, hogy jól érezze magát :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése